The Ultimate Collection (CD)

George Shearing

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Cheek To Cheek
  2. Autumn Leaves
  3. Basie's Masement
  4. If I Had You
  5. Continental
  6. Days Of Wine And Roses
  7. Folks Who Live On The Hill
  8. If You Were The Only Girl In The World
  9. I'll Be Around
  10. Try A Little Tenderness
  11. Baubles Bangles And Beads
  12. Opus For Mozart
  13. Lullaby Of Birdland
  14. Black Satin
  15. Bernie's Tune
  16. One Note Samba
  17. On The Street Where You Live
  18. Call Me Irresponsible
  19. Makin' Whoopee
  20. Strangers In The Night
  21. What The World Needs Now Is Love
  22. Don't Sleep In The Subway
  23. By The Time I Get To Phoenix
  24. Yesterday



Format CD Sjanger Jazz
Antall spor 24 Artist George Shearing
Label Capitol Jazz Import Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 72435359352