The Ultimate Collection (UK-import) (CD)

Diana Ross & The Supremes

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 8-16 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. When The Lovelight Starts Shining Through His Eyes
  2. Where Did Our Love Go
  3. Baby Love
  4. Come See About Me
  5. Stop! In The Name Of Love
  6. Back In My Arms Again
  7. Nothing But Heartaches
  8. I Hear A Symphony
  9. My World Is Empty Without You
  10. Love Is Like An Itching In My Heart
  11. You Can't Hurry Love
  12. You Keep Me Hangin' On
  13. Love is Here And Now You're Gone
  14. Happening,The
  15. Reflections
  16. In And Out Of Love
  17. Forever Came Today
  18. Some Things You Never Get Used To
  19. Love Child
  20. I'm Livin' In Shame
  21. I'm Gonna Make You Love Me (with The Temptations)
  22. I'll Try Something New (with The Temptations)
  23. Composer,The
  24. No Matter What Sign You Are
  25. Someday We'll Be Together


Utgitt 1997 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 25
Artist Diana Ross & The Supremes Label Motown
Bestillingsnummer 5308272