The Ultimate Collection (CD)

The Sons Of The Pioneers

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Way Out There
  2. Tumbling Tumbleweeds
  3. There´s A Round-Up In The Sky
  4. Empty Saddles
  5. Blue Prairie
  6. One More Ride
  7. So Long To The Red River Valley
  8. Cool Water
  9. I´m An Old Cowhand (From The Rio Grande)
  10. The Hills Of Old Wyomin´
  11. Blue Bonnet Girl
  12. Ride, Ranger, Ride
  13. Echoes From The Hills
  14. I Follow The Stream
  15. My Saddle Pals And I
  16. Song Of The Bandit
  17. I Wonder If She Waits For Me Tonight
  18. Chant Of The Wanderer
  19. Riders In The Sky
  20. The Lillies Grow High
  21. The River Of No Return


Utgitt 2002 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 21 Artist The Sons Of The Pioneers
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer HIPP112815.2