The Ultimate Collection (2CD)

The Seekers

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. I'll Never Find Another You
  2. Carnival Is Over
  3. World Of Our Own
  4. Some Day One Day
  5. Morningtown Ride
  6. Georgy Girl
  7. When Will The Good Apples Fall
  8. Allentown Jail
  9. Sinner Man
  10. Don't Think Twice It's All Right (mono version)
  11. Times They Are A Changin'
  12. You Can Tell The World
  13. Two Summers
  14. We're Moving On
  15. Island Of Dreams (mono version)
  16. Red Rubber Ball
  17. Last Thing On My Mind (mono version)
  18. All I Can Remember
  19. Colours Of My Life
  20. Emerald City
  21. Love Is Kind Love Is Wine
  22. On The Other Side
  23. Days Of My Life
  24. Open Up Them Pearly Gates
  25. Kumbaya
Disk 2
  1. 59th Street Bridge Song (Feelin' Groovy)
  2. Walk With Me
  3. We Shall Not Be Moved
  4. Music Of World A Turnin'
  5. Well Well Well
  6. Yesterday
  7. Turn Turn Turn (To Everything There Is A Season)
  8. Louisiana Man
  9. Come The Day
  10. All Over The World (Dans Le Monde En Entier)
  11. California Dreamin'
  12. Blowin' In The Wind
  13. Wreck Of Old 97
  14. Lemon Tree
  15. Whisky In The Jar
  16. Five Hundred Miles
  17. Gypsy Rover (Whistling Gypsy)
  18. South Australia
  19. Danny Boy
  20. Water Is Wide
  21. I Wish You Could Be Here
  22. Sad Cloud
  23. Chase A Rainbow (Follow Your Dream)
  24. Four Strong Winds
  25. Don't Tell Me My Mind



Utgitt 2009 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 50 Artist The Seekers
Label EMI UK Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 5099926718224


Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i