The Ultimate Collection (2CD)


Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. If You Leave Me Now
  2. Hard To Say I'm Sorry
  3. Hard Habit to Break
  4. You're the Inspiration
  5. Street Player
  6. Baby What a Big Suprise
  7. Just You 'n' Me
  8. Call on Me
  9. No Tell Lover
  10. Song For You
  11. Will You Still Love Me?
  12. I Don't Wanna Live Without Your Love
  13. What Kind of Man Would I Be?
  14. Look Away
  15. Stay the Night
  16. You Come to My Senses
  17. You're Not Alone
  18. Take Me Back to Chicago
Disk 2
  1. 25 or 6 to 4
  2. I'm a Man
  3. Saturday in the Park
  4. Colour My World
  5. Does Anyone Really Know What Time it Is?
  6. Memories of Love
  7. Harry Truman
  8. Old Days
  9. Make Me Smile
  10. Questions 67 and 68
  11. Wishing You Were Here
  12. (I've Been) Searchin' so Long
  13. Beginnings
  14. Critic's Choice
  15. Loneliness is Just a Word
  16. Feelin' Stronger Every Day
  17. Alive Again
  18. Here in My Heart


Utgitt 2012 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 36 Artist Chicago
Label Music Club Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer MCDLX520