The Ultimate Collection (CD)

Martha Reeves & The Vandellas

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Come And Get These Memories
  2. Heat Wave, (Love Is Like A)
  3. Wild One
  4. In My Lonely Room
  5. Dancing In The Street
  6. Quicksand
  7. Love (Makes Me Do Foolish Things)
  8. Live Wire
  9. I'm Ready For Love
  10. Love Like Yours (Don't Come Knocking Everyday), A
  11. Third Finger, Left Hand
  12. Nowhere To Run
  13. I Can't Dance To That Music You're Playin'
  14. Tear It On Down
  15. Honey Chile
  16. You've Been In Love Too Long
  17. Motoring
  18. I Promise To Wait My Love
  19. Forget Me Not
  20. Jimmy Mack
  21. I Should Be Proud
  22. Love Bug Leave My Heart Alone
  23. Bless You
  24. Darling, I Hum Our Song
  25. My Baby Loves Me



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Martha Reeves & The Vandellas
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MOT530858.2