The Ultimate Collection (CD)

Michael McDonald

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Ain't No Mountain High Enough
  2. What A Fool Believes - (with The Doobie Brothers)
  3. I Keep Forgettin' (Every Time You're Near)
  4. Yah Mo B There - (single version, with James Ingram)
  5. Takin' It To The Streets - (single version, with The Doobie Brothers)
  6. Sweet Freedom - (single version)
  7. Minute By Minute - (with The Doobie Brothers)
  8. On My Own - (with Patti LaBelle)
  9. You Belong To Me - (with The Doobie Brothers)
  10. Real Love - (with The Doobie Brothers)
  11. I Stand For You
  12. It Keeps You Runnin' - (with The Doobie Brothers)
  13. Take It To Heart - (radio edit)
  14. No Love To Be Found
  15. I Gotta Try
  16. No Loookin' Back
  17. Blink Of An Eye
  18. Open The Door - (Urban remix)
  19. Lost In The Parade


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 19 Artist Michael McDonald
Label Rhino Bestillingsnummer 0081227316723


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også