The Ultimate Collection (CD)

Deborah Cox

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Sentimental
  2. Who Do U Love
  3. It Could've Been You (Mass Ave hip hop remix)
  4. Where Do We Go From Here
  5. Just Be Good To Me
  6. Things Just Ain't The Same (dance mix)
  7. September (radio edit)
  8. We Can't Be Friends - Cox, Deborah & R.L.
  9. Nobody's Supposed To Be Here (special slow to fast version)
  10. I Never Knew (Hani remix)
  11. Absolutely Not
  12. Up And Down (In And Out) (Godson remix)
  13. Morning After
  14. Play Your Part (Leading Role radio mix)
  15. Mr Lonely (Hex/Mac mix)
  16. Something Happened On The Way To Heaven (Valentin mix radio edit)
  17. Same Script Different Cast - Cox, Deborah & Whitney Houston


Utgitt 2004 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Deborah Cox
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer ARI59271.2