The Ultimate Collection (CD)

Mary Wells

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bye Bye Baby
  2. I Don´t Want To Take Chance
  3. Strange Love
  4. One Who Really Loves You, The
  5. You Beat Me To The Punch
  6. Old Love (Let´s Try It Again)
  7. Two Lovers
  8. Operator
  9. Laughing Boy
  10. Two Wrongs Don´t Make A Right
  11. Goodbye And Good Luck
  12. Your Old Standby
  13. What Love Has Joined Together
  14. You Lost The Sweetest Boy
  15. My Guy
  16. Oh Little Boy (What Did You Do To Me)
  17. Once Upon A Time - (with Marvin Gaye)
  18. Once Upon A Time - (with Marvin Gaye)
  19. What´s The Matter With You Baby - (with Marvin Gaye)
  20. Whisper You Love Me Boy
  21. I´ll Be Available
  22. When I´m Gone
  23. Use Your Head
  24. Never, Never Leave Me
  25. Dear Lover


Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Mary Wells
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer MOT530859.2