The Ultimate Curtis Mayfield (2CD)

Curtis Mayfield

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Fool For You
  2. This Is My Country
  3. Choice Of Colours
  4. Gone Away
  5. Check Out Your Mind
  6. Ain't Got Time
  7. If There's A Hell Below (single edit)
  8. We People Who Are Darker Than Blue
  9. Move On Up
  10. Keep On Keeping On
  11. Freddie's Dead (single edit)
  12. Give Me Your Love
  13. Superfly
  14. Future Shock (single edit)
Disk 2
  1. Right Now For Darkness (single edit)
  2. Kung Fu (single edit)
  3. Suffer
  4. Cannot Find A Way
  5. So In Love (single edit)
  6. Hard Times
  7. Only You Babe (single edit)
  8. You Are You Are
  9. This Year
  10. Never Stop Loving Me
  11. Still Within Your Heart
  12. Dirty Laundry
  13. We Gotta Have Peace
  14. Everybody Needs A Friend
  15. On And On


Utgitt 2004 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 29 Artist Curtis Mayfield
Label Snapper Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer SMD105CDX


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende