The Ultimate Hits Collection (2CD)

Ray Charles

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Mess Around
  2. I've Got A Woman
  3. Fool For You, A
  4. Greenbacks
  5. Drown In My Own Tears
  6. Hallelujah I Love Her So
  7. Lonely Avenue
  8. Ain't That Love
  9. Right Time, (Night Time Is) The
  10. What'd I Say Parts 1&2
  11. Don't Let The Sun Catch You Cryin'
  12. Them That Got
  13. Sticks And Stones
  14. Georgia On My Mind
  15. Ruby
  16. One Mint Julep
  17. I've Got News For You
Disk 2
  1. Hit The Road Jack
  2. Unchain My Heart
  3. But On The Other Hand Baby
  4. Hide 'Nor Hair
  5. At The Club
  6. I Can't Stop Loving You
  7. You Don't Know Me
  8. You Are My Sunshine
  9. Don't Set Me Free
  10. Take These Chains From My Heart
  11. No One
  12. Busted
  13. Crying Time
  14. Together Again
  15. Let's Go Get Stoned
  16. Yesterday
  17. America The Beautiful
  18. Seven Spanish Angels - Willie Nelson
  19. I'll Be Good To You - Chaka Khan


Utgitt 1999 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 36
Artist Ray Charles Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHI75644.2