The Unknown - Deluxe Box Set Edition (2CD)

The Vision Bleak

399,00 39900
Sendes vanligvis innen 7-14 dager


Disk 1
  1. Spirits Of The Dead
  2. From Wolf To Peacock
  3. The Kindred Of The Sunset
  4. Into The Unknown
  5. Ancient Heart
  6. The Whine Of The Cemetery Hound
  7. How Deep Lies Tartaros?
  8. Who May Oppose Me?
  9. The Fragrancy of Soil Unearthed
Disk 2
  1. The Ghost In Me
  2. Luster Nocturnal


Utgitt 2016 Format 2CD
Sjanger Metal Antall disker 1
Antall spor 11 Artist The Vision Bleak
Label Prophecy Productions Leverandør Border Music Norway AS
Bestillingsnummer PRO191LU