The Urge Drums (CD)

Bow To Each Other

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 2-5 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Den norsk-kanadiske indiepopduoen Bow To Each Other albumdebuterer med The Urge Drums - anført av singlen "Darkness" og produsert av ingen ringere enn Susanne Sundfør.

Bow To Each Other består av Gunhild Ramsay Kristoffersen fra Karmøy og Megan Kovacs fra Toronto, begge bosatt i Oslo. Megan er låtskriver, keyboardist og vokalist, mens Gunhild er arrangør, programmerer, keyboardist og vokalist. Gruppa ble dannet da de to flyttet til Norge i 2010 etter å ha bodd i Liverpool i flere år, der de begge studerte ved LIPA.

The Urge Drums består av ti spor, alle skrevet av duoen selv. Musikken utforsker lydbilder påvirket av electronica, hip hop, sakral korsang og 90-tallets popmusikk, mens tekstene er inspirert av store omveltninger i livet - som det å flytte til et nytt land med alt det innebærer av omveltninger, nytt språk og nye impulser, eller når man begynner å tvile på noe en alltid har sett på som en sannhet. Tematikken kretser for det meste rundt religion og seksualitet: Megan og Gunhild er et ektepar der begge parter har vokst opp i religiøse familier, og har opplevd det å stå frem som homofil både på godt og vondt.

The Urge Drums er Susanne Sundførs produsentdebut. Lars Horntveth (Jaga Jazzist) spiller diverse blåseinstrumenter, mens trommeslager er Gard Nilssen (Bushmans Revenge). Jørgen Træen har mikset albumet som ble spilt inn i Susanne Sundførs eget studio, Lady Lazarus, i tillegg til i Lars Horntveths Pooka Studio.

Sporliste

  1. I don't hear all the noise
  2. Bigger and stronger
  3. Feathery smoke
  4. Oh England, you're a bull
  5. Darling
  6. Norway
  7. Darkness
  8. That chair
  9. Into your love
  10. The lull

Lyttespor

Video

Produktfakta

Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Indierock Antall disker 1
Antall spor 10 Artist Bow To Each Other
Label Jansen Records Bestillingsnummer JANSEN034