The Very Best Of Aretha Franklin Vol. 1 (CD)

Aretha Franklin

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Respect
  2. Baby I Never Love You
  3. I Never Loved A Man (The Way I Love You)
  4. Chain Of Fools
  5. Do Right Woman-Do Right Man
  6. (You Make Me Feel Like) A Natural Woman
  7. (Sweet Sweet Baby) Since You´ve Been Gone
  8. Ain´t No Way
  9. Think
  10. See Saw
  11. The House That Jack Built
  12. I Say A Little Prayer
  13. The Weight
  14. Eleanor Rigby
  15. Share Your Love With Me
  16. Call Me



Utgitt 1994 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 16
Artist Aretha Franklin Label Atlantic
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0081227159825