The Very Best Of Asleep At The Wheel (CD)

Asleep At The Wheel

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Cherokee Boogie
  2. I'll Never Get Out Of This World Alive
  3. Space Buggy
  4. Letter That Johnny Walker Read
  5. Let Me Go Home Whiskey
  6. Trouble In Mind
  7. Runnin' After Fools
  8. Miles And Miles Of Texas
  9. Route 66
  10. My Baby Thinks She's A Train
  11. Am I High
  12. Ragtime Annie
  13. Somebody Stole His Body
  14. When Love Goes Wrong
  15. Louisiana 1927
  16. Ain't Nobody Here But Us Chickens
  17. One O'clock Jump


Utgitt 2005 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Asleep At The Wheel
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BGAE9495.2