The Very Best Of Asleep At The Wheel (CD)

Asleep At The Wheel

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Letter, The (That Johnny Walker Read)
  2. Ain´t Nobody Here But Us Chickens
  3. Get Your Kicks On Route 66
  4. Take Me Back To Tulsa
  5. My Baby Thinks She´s A Train
  6. House Of Blue Lights
  7. Miles And Miles Of Texas
  8. Sugarfoot Rag
  9. Choo Choo Ch´ Boogie
  10. Dance With Who Brung Ya
  11. Big Balls In Cowtown
  12. Last Meal, The
  13. Boogie Back To Texas
  14. Texas Me And You


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Asleep At The Wheel
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer BSMX9495.2