The Very Best Of Buddy Guy (CD)

Buddy Guy

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. First Time I Met The Blues
  2. Way You Been Treating Me, The
  3. Sit And Cry (The Blues)
  4. This Is The End
  5. Stone Crazy
  6. When My Left Eye Jumps
  7. My Time After While
  8. Hold That Plane
  9. Hello San Francisco
  10. Five Long Years
  11. First Time I Met The Blues
  12. Man Of Many Words, A
  13. T-Bone Shuffle
  14. When You See The Tears From My Eyes
  15. Ten Years Ago
  16. Blues At My Baby´s House
  17. She Suits Me To A T
  18. Just Teasin´


Utgitt 1992 Format CD
Sjanger Blues Antall spor 18
Artist Buddy Guy Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHI70280.2