The Very Best Of Dinah Washington (3CD)

Dinah Washington

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Call Me Irresponsible
  2. Lover Man
  3. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  4. These Foolish Things
  5. Destination Moon
  6. Why Was I Born (Sweet Adeline)
  7. I´m Glad For Your Sake
  8. You´re A Sweetheart
  9. That´s My Desire
  10. I Used To Love You But It´s All Over Now
  11. I´ll Be Around
  12. Soulville
  13. That Sunday (That Summer)
  14. I Ran Out Of Reasons
  15. Just One More Chance
  16. To Forget About You
  17. Romance In The Dark
  18. No Hard Feelings
  19. He´s My Guy
  20. Key To The Highway
  21. How Long How Long Blues
  22. Blues Ain´t Nothin´ But A Woman Cryin´ For Her Man
  23. I Left My Heart In San Francisco
  24. Say It Isn´t So
Disk 2
  1. Man That Got Away
  2. Do Nothing ´Til You Hear From Me
  3. What Kind Of Fool Am I
  4. Don´t Say Nothing At All
  5. If It´s The Last Thing I Do
  6. My Devotion
  7. Me And The One That I Love
  8. Somebody Else Is Taking My Place
  9. Me And My Gin
  10. Take Your Shoes Off
  11. Make Believe Dreams
  12. I´ll Never Stop Loving You
  13. Something´s Gotta Give
  14. Show Must Go On
  15. I Wanna Be Around
  16. Don´t Come Running Back To Me
  17. Take Me In Your Arms
  18. Stars Over My Shoulder
  19. Handful Of Stars
  20. Where Are You
  21. Just Friends
  22. Nobody Knows The Way I Feel This Morning
  23. Baby Won´t You Please Come Home
  24. Miss You
Disk 3
  1. Is You Is Or Is You Ain´t My Baby
  2. You´re Nobody ´Til Somebody Loves You
  3. Red Sails In The Sunset
  4. Coquette
  5. There Must Be A Way
  6. Let Me Be The First To Know
  7. Drinking Again
  8. Bill
  9. Drown In My Own Tears
  10. Stranger On Earth
  11. I Didn´t Know About You
  12. I´ll Close My Eyes
  13. For All We Know
  14. What´s New
  15. Funny Thing
  16. That Old Feeling
  17. He´s Gone Again
  18. It´s A Mean Old Man´s World
  19. Make Someone Happy
  20. Icy Stone
  21. If I Never Get To Heaven
  22. Love Is The Sweetest Thing
  23. Good Life
  24. On The Street Of Regret



Utgitt 2006 Format 3CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 72 Artist Dinah Washington
Label EMI Catalogue & Marketing Leverandør Warner Music
Bestillingsnummer 09463683562