The Very Best of Guy Mitchell (CD)

Guy Mitchell

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Singing the Blues
  2. Heartaches By the Number
  3. My Heart Cries for You
  4. My Truly, Truly Fair
  5. There's a Pawnshop On a Corner in Pittsburgh Pennsylvania
  6. You're Just in Love (With Rosemary Clooney)
  7. She Wears Red Feathers
  8. Look at That Girl
  9. Cloud Lucky Seven
  10. Knee Deep in the Blues
  11. Rock-a-billy
  12. The Roving Kind
  13. The House of Singing Bamboo (With Rosemary Clooney)
  14. Sparrow in the Treetop
  15. Unless
  16. Belle, Belle My Liberty Belle
  17. A Beggar in Love
  18. There's Always Room at Our House
  19. Chicka Boom
  20. Sweetheart of Yesterday
  21. The Place Where I Worship (With Rosemary Clooney)
  22. Sippin' Soda
  23. The Cuff of My Shirt
  24. Pretty Little Black Eyed Susie
  25. 'Cause I Love You, That's A-why (With Mindy Carson)


Utgitt 2016 Format CD
Antall spor 25 Artist Guy Mitchell
Leverandør Gardners Bestillingsnummer S71052