The Very Best Of Isaac Hayes (CD)

Isaac Hayes

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Precious, Precious
  2. Walk On By
  3. By The Time I Get To Phoenix
  4. I Just Don´t Know What To Do With Myself
  5. I Stand Accused
  6. Look Of Love, The
  7. Never Can Say Goodbye
  8. Theme From Shaft
  9. Do Your Thing
  10. Soulsville
  11. Let´s Stay Together
  12. Ain´t That Loving You (For More Reasons Than One)
  13. Theme From The Men
  14. (If Loving You Is Wrong) I Don´t Want To Be Right
  15. Rolling Down A Mountainside
  16. Joy (Pt. 1)
  17. Wonderful
  18. Title Theme (From Three Tough Guys)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 18 Artist Isaac Hayes
Label Stax Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 7230294