The Very Best Of Johnnie Taylor (CD)

Johnnie Taylor

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. I Had A Dream
  2. I Got To Love Somebody's Baby
  3. Somebody's Sleeping In My Bed
  4. Next Time
  5. I Ain't Particular
  6. Who's Making Love
  7. Take Care Of Your Homework
  8. Testify (I Wonna)
  9. I Could Never Be President
  10. Love Bones
  11. Steal Away
  12. I Am Somebody (part 2)
  13. Jody's Got Your Girl And Gone
  14. I Don't Wanna Lose You
  15. Hijackin' Love
  16. Standing In For Jody
  17. Doing My Own Thing (part 1)
  18. Stop Doggin' Me
  19. I Believe In You (You Believe In Me)
  20. Cheaper To Keep Her
  21. We're Getting Careless With Our Love
  22. I've Been Born Again
  23. It's September



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 23 Artist Johnnie Taylor
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer STX30303.2