The Very Best Of Julie London (2CD)

Julie London

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Fly Me To The Moon (In Other Words)
  2. Cry Me A River
  3. Blue Moon
  4. Sway
  5. My Heart Belongs To Daddy
  6. When I Fall In Love
  7. Can't Help Lovin' That Man
  8. Misty
  9. Lover Man
  10. Desafinado (Slightly Out Of Tune)
  11. Girl Talk
  12. Let There Be Love
  13. Wives And Lovers
  14. In The Wee Small Hours Of The Morning
  15. Makin' Whoopee
  16. Good Life
  17. More I See You
  18. Taste Of Honey
  19. Go Slow
  20. You And The Night And The Music
  21. Black Coffee
  22. Basin Street Blues
  23. Blues In The Night
  24. 'Round Midnight
  25. As Time Goes By
Disk 2
  1. Can't Get Used To Losing You
  2. September In The Rain
  3. Mad About The Boy
  4. Love Letters
  5. I Left My Heart In San Francisco
  6. Diamonds Are A Girls Best Friend
  7. Goody Goody
  8. Days Of Wine And Roses
  9. You'd Be So Nice To Come Home To
  10. Light My Fire
  11. Here's That Rainy Day
  12. Body And Soul
  13. God Bless The Child
  14. They Can't Take That Away From Me
  15. Our Day Will Come
  16. I've Got You Under My Skin
  17. End Of The World
  18. One For My Baby
  19. Love For Sale
  20. Sentimental Journey
  21. I've Got A Crush On You
  22. Call Me Irresponsible
  23. You Made Me Love You
  24. Nice Girls Don't Stay For Breakfast
  25. Ev'ry Time We Say Goodbye



Utgitt 2005 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 50 Artist Julie London
Label Capitol Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 09463121292