The Very Best Of Little Milton (CD)

Little Milton

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. If That Ain't A Reason Enough (For Your Woman To Leave You)
  2. I'm Living Off The Love You Give
  3. That's What Love Will Make You Do
  4. Before The Honeymoon
  5. Walking The Backstreets And Crying
  6. Eight Men Four Women
  7. I'm Gonna Cry A River
  8. Let Me Down Easy
  9. Rainy Day
  10. Little Bluebird
  11. What It Is
  12. Tin Pan Alley
  13. Behind Closed Doors
  14. Woman Across The River
  15. Let Me Back In
  16. If You Talk In Your Sleep
  17. Packed Up And Took My Mind



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Little Milton
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer STX30306.2