The Very Best Of Lou Rawls (CD)

Lou Rawls

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 10-20 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Dead End Street
  2. Love Is A Hurtin' Thing
  3. Trouble Down Here Below
  4. Natural Man
  5. Your Good Thing (Is About To End)
  6. Street Corner Hustler Blues/World Of Trouble
  7. I Can't Make It Alone
  8. You Can Bring Me All Your Heartaches
  9. You've Made Me So Very Happy
  10. 0n Broadway
  11. Righteous Woman/I Wanna Little Girl
  12. Breaking My Back (Instead Of Using My Mind)
  13. Shadow Of Your Smile
  14. Bring It On Home
  15. Show Business
  16. Down Here On The Ground
  17. Lady Love
  18. See You When I Git There
  19. Groovy People
  20. Let Me Be Good To You
  21. You'll Never Find Another Love Like Mine


Utgitt 2006 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist Lou Rawls
Label Blue Note Bestillingsnummer 3582692