The Very Best Of Marvin Gaye (2CD)

Marvin Gaye

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


Disk 1
  1. Stubborn Kind Of Fellow
  2. Hitch Hike
  3. Pride And Joy
  4. Can I Get A Witness
  5. You´re A Wonderful One
  6. How Sweet It Is (To Be Loved By You)
  7. I´ll Be Doggone
  8. Ain´t That Peculiar
  9. It Takes Two w/ Kim Weston
  10. Ain´t No Mountain High Enough w/ Tammi Terrell
  11. Your Precious Love w/ Tammi Terrell
  12. If I Could Build My Whole World Around You w/ Tammi Terrell
  13. Ain´t Nothing Like The Real Thing w/ Tammi Terrell
  14. You´re All I Need To Get By w/ Tammi Terrell
  15. You
  16. I Heard It Through The Grapevine
  17. Too Busy Thinking About My Baby
  18. That´s The Way Love Is
  19. His Eye Is On The Sparrow
Disk 2
  1. What´s Going On
  2. Mercy Mercy Me (The Ecology)
  3. Inner City Blues (Make Me Wanna Holler)
  4. You´re The Man - Pts I&II
  5. Where Are We Going? (previously unreleased)
  6. Trouble
  7. Let´s Get It On
  8. Come Get To This
  9. Distant Lover - Live
  10. I Want You
  11. Got To Give It Up
  12. Anger
  13. Ego Tripping Out
  14. Praise
  15. Sexual Healing



Utgitt 2001 Format 2CD
Sjanger Soul Antall spor 34
Artist Marvin Gaye Label Motown
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 0143672