The Very Best Of Michael Holliday (CD)

Michael Holliday

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Nothin' To Do
  2. Gal With The Yaller Shoes
  3. Hot Diggity
  4. Ten Thousand Miles
  5. The Story Of My Life
  6. In Love
  7. Stairway Of Love
  8. I'll Always Be In Love With You
  9. Starry Eyed
  10. Skylark
  11. Little Boy Lost
  12. Have I Told You Lately That I Love You
  13. I Wonder Who's Kissing Her Now
  14. My House Is Your House
  15. The Folks Who Live On The Hill
  16. The Yellow Rose Of Texas
  17. Tears
  18. Dear Heart
  19. Dream Boy Dream
  20. Young In Love
  21. Palace Of Love
  22. My Last Date (With You)
  23. Old Cape Cod
  24. Skye Boat Song
  25. Rooney


Utgitt 2018 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 25 Artist Michael Holliday
Label Music On CD Bestillingsnummer MOCCD13489