The Very Best Of Percy Sledge & Ben E. King (2CD)

Ben E. King

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt 39,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. When A Man Loves A Woman
  2. Warm and Tender Love
  3. That's How Strong My Love Is
  4. Try A Little Tenderness
  5. Tell It Like It Is
  6. It Tears Me Up
  7. You've Really Got A Hold On Me
  8. The Dark End Of The Street
  9. Take Time To Know Her
  10. Just Out Of Reach (Of My Two Empty Arms)
  11. Baby, Help Me
  12. My Special Prayer
  13. Hard To Believe
  14. Come Softly To Me
  15. Any Day Now
  16. Standing On The Mountain
  17. Between These Arms
  18. You're All Around Me
  19. My Adorable One
  20. A Sweet Woman Like You
Disk 2
  1. Stand By Me
  2. Spanish Harlem
  3. Save The Last Dance For Me
  4. Dream Lover
  5. Supernatural Thing, Pt. 1
  6. I Count The Tears
  7. Young Boy Blues
  8. I Could Have Danced All Night
  9. Moon River
  10. This Magic Moment
  11. Don't Play That Song (You Lied)
  12. Walking In The Footsteps Of A Fool
  13. Dance With Me (with The Drifters)
  14. Here Comes the Night
  15. Amor
  16. What Now My Love
  17. It's All Over
  18. River Of Tears
  19. I Swear By The Stars Above
  20. What Is Soul?


Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Soul, Rock Antall disker 2
Antall spor 40 Artist Ben E. King, Percy Sledge, Percy Sledge & Ben E. King
Label WM UK Bestillingsnummer 0825646048977