The Very Best Of Perry Como (USA-import) (CD)

Perry Como

179,00 17900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Forventes på lager innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. I'm Gonna Love That Gal (Like She's Never Been Loved Before)
  2. Till The End Of Time
  3. A Hubba Hubba Hubba Dig You Later
  4. I'm Always Chasing Rainbows
  5. Prisoner Of Love
  6. Surrender
  7. Chi Baba Chi Baba My Bambino Go To Sleep
  8. Because A You're Adorable
  9. Some Enchanted Evening
  10. Hoop Dee Doo
  11. If
  12. Don't Let The Stars Get In Your Eyes
  13. No Other Love
  14. Wanted
  15. Papa Love Mambo
  16. Hot Diggity (Dog Ziggity Boom)
  17. Round And Round
  18. Catch A Falling Star
  19. It's Impossible
  20. And I Love You
Utgitt 2000 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 20 Artist Perry Como
Bestillingsnummer RCA67968.2