The Very Best Of Peter Green Splinter Group (2CD)

Peter Green

Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 7-14 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Look On Yonder Wall (live)
  2. The Stumble (live)
  3. Steady Rollin´ Man (live)
  4. It Takes Time (live)
  5. When You Got A Good Friend
  6. Walkin´ Blues
  7. Ramblin´ On My Mind
  8. Me And The Devil Blues
  9. Sweet Home Chicago
  10. The Supernatural (live)
  11. Shake Your Hips (live)
  12. Last Fair Deal Gone Down
  13. If I Had Possession Over Judgement Day
  14. The Green Manalishi (with The Two Pronged Crown)
  15. Big Change Is Gonna Come
  16. Heart Of Stone
Disk 2
  1. Burglar
  2. Hiding In Shadows
  3. Man Of The World
  4. Dead Shrimp Blues
  5. Little Queen Of Spades
  6. They´re Red Hot
  7. Cross Road Blues
  8. Come On In My Kitchen
  9. Downsize Blues (repossess My Body)
  10. Feeling Good
  11. Time Keeps Slipping Away
  12. Underway (feat Snowy White)
  13. Ain´t Nothin´ Gonna Change It
  14. Look Out For Yourself
  15. Don´t Walk Away
  16. I´m Ready For You


Utgitt 2013 Format 2CD
Sjanger Blues Antall disker 1
Antall spor 32 Artist Peter Green
Label Madfish/Snapper Bestillingsnummer SMACD987