The Very Best Of Shelly West (CD)

Shelly West

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Jose Cuervo
  2. Dark Side Of The Moon
  3. I’ll Still Be Loving You
  4. Flight 309 To Tennessee
  5. Sexy Song
  6. Someone’s Been Sleeping In Our Bed
  7. Suite Sixteen
  8. Another Motel Memory
  9. Now I Lay Me Down To Cheat
  10. Somebody Buy This Cowgirl A Beer
  11. If I Could Sing Something In Spanish
  12. I’ll Dance The Two Step
  13. Now There’s You
  14. Don’t Make Me Wait On The Moon


Utgitt 2009 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 14 Artist Shelly West
Label Varese Sarabande Leverandør Import
Bestillingsnummer VARF066988.2