Inngår i kampanje
  • CD 3 for 250,-

The Very Best Of Solomon Burke (2CD)

Solomon Burke

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


Disk 1
  1. Cry To Me
  2. Goodbye Baby (Baby Goodbye)
  3. Just Out Of Reach (Of My Two Open Arms)
  4. If You Need Me
  5. You're Good For Me
  6. Take Me (Just As I Am)
  7. He'll Have To Go
  8. By The Time I Get To Phoenix
  9. Someone To Love Me
  10. Words
  11. Home In Your Heart
  12. I Really Don't Want To Know
  13. Go On Back To Him
  14. This Little Ring
  15. It's Been A Change
  16. Time Is A Thief
  17. Keep A Light In The Window (Until I Come Home)
  18. Baby Come Home
  19. Detroit City
  20. Party People
  21. Someone Is Watching
  22. Woman How Do You Make Me Love You Like I Do
  23. Get Out Of My Life Woman
  24. Meet Me In Church
Disk 2
  1. Everybody Needs Somebody To Love
  2. Soul Meeting
  3. Stupidity
  4. Maggie's Farm
  5. What'd I Say
  6. I Wish I Knew (How It Would Feel To Be Free)
  7. Got To Get You Off My Mind
  8. I'm Hanging Up My Heart For You
  9. Down In The Valley
  10. Can't Nobody Love You
  11. Tonight's The Night
  12. Looking For My Baby
  13. I Feel A Sin Coming On
  14. I Stayed Away Too Long
  15. Since I Met You Baby
  16. I Almost Lost My Mind
  17. Yes I Do
  18. Only Love (Can Save Me Now)
  19. Little Girl That Loves Me
  20. Can't Stop Lovin' You Now
  21. Mountain Of Pride
  22. Keep Looking
  23. I Don't Want You No More


Utgitt 2015 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 47 Artist Solomon Burke
Label Metro Select Bestillingsnummer 0698458760524