The Very Best Of Stacy Lattisaw (CD)

Stacy Lattisaw

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. When You´re Young And In Love - (Disco version)
  2. Dynamite!
  3. Let Me Be Your Angel
  4. My Love
  5. Love On A Two Way Street
  6. Don´t Throw It All Away
  7. Attack Of The Name Game
  8. Hey There Lonely Boy
  9. Miracles
  10. Million Dollar Babe
  11. Perfect Combination - (with Johnny Gill)
  12. Baby It´s You - (with Johnny Gill)
  13. Nail It To The Wall
  14. Jump Into My Life
  15. Every Drop Of Your Love
  16. Let Me Take You Down



Utgitt 1998 Format CD
Sjanger R&B Antall disker 1
Antall spor 16 Artist Stacy Lattisaw
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer RHI308476.2