Inngår i
  • CD 3 for 250,-

The Very Best Of The Andrews Sisters (CD)

The Andrews Sisters

119,00 11900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Lagervare 2+ på nettlager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
  1. Boogie Woogie Bugle Boy
  2. Bei Mir Bist Du Schon (Means That You're Grand)
  3. Oh Johnny Oh Johnny Oh
  4. Shortenin' Bread
  5. Say Si Si
  6. Pennsylvania Polka
  7. There Will Never Be Another You
  8. It Never Entered My Mind
  9. Beat Me Daddy Eight To The Bar
  10. Shoo-Shoo-Baby
  11. Rum And Coca Cola
  12. Tico-Tico
  13. Don't Sit Under The Apple Tree (With Anyone Else But Me)
  14. Yes My Darling Daughter
  15. Count Your Blessings Instead Of Sheep
  16. You Call Everybody Darling
  17. I Can Dream Can't I
  18. I Wanna Be Loved
  19. Chattanooga Choo Choo
  20. Alexander's Ragtime Band
  21. Rhumboogie
  22. Lullaby Of Broadway
  23. I'll Be With You In Apple Blossom Time
  24. Bushel And A Peck
Utgitt 1998 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 24 Artist The Andrews Sisters
Label Spectrum Bestillingsnummer 1118262