The Very Best Of The Cole Porter Songbook (CD)

Ella Fitzgerald

99,00 9900
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Just One Of Those Things
  2. I Get A Kick Out Of You
  3. Night And Day
  4. Easy To Love
  5. What Is This Thing Called Love?
  6. In The Still Of The Night
  7. I´ve Got You Under My Skin
  8. I Concentrate On You
  9. Begin The Beguine
  10. Love For Sale
  11. It´s All Right With Me
  12. Let´s Do It (Let´s Fall In Love)



Utgitt 2007 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 12 Artist Ella Fitzgerald
Label Verve Leverandør Universal Music
Bestillingsnummer 1705242