The Very Best Of The Searchers (CD)

The Searchers

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 10-20 dager


  1. Sweets For My Sweet
  2. Sugar And Spice
  3. Needles And Pins
  4. Don't Throw Your Love Away
  5. Someday We're Gonna Love Again
  6. When You Walk In The Room
  7. What Have They Done To The Rain
  8. Goodbye My Love
  9. He's Got No Love
  10. Till I Met You
  11. Take Me For What I'm Worth
  12. Take It Or Leave It
  13. Solitaire
  14. Have You Ever Loved Somebody
  15. Saturday Night Out
  16. Hearts In Her Eyes
  17. Sea Of Heartbreak
  18. Twist And Shout
  19. Where Have All The Flowers Gone
  20. Love Potion No.9
  21. Ain't Gonna Kiss Ya
  22. Farmer John
  23. Money (That's What I Want)
  24. Four Strong Winds
  25. Hungry For Love


Utgitt 2008 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 25 Artist The Searchers
Label UMTV Bestillingsnummer 5308616


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også