The Very Best Of The Smiths (USA-import) (CD)

The Smiths

299,00 29900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
Bestillingsvare Sendes vanligvis innen 5-10 dager
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-


  1. Panic
  2. Boy With A Thorn In His Side, The
  3. Heaven Knows I'm Miserable Now
  4. Ask
  5. Bigmouth Strikes Again
  6. How Soon Is Now?
  7. This Charming Man
  8. What Difference Does It Make?
  9. William, It Was Really Nothing
  10. Some Girls Are Bigger Than Others
  11. Girlfriend In A Coma
  12. Hand In Glove
  13. There Is A Light That Never Goes Out
  14. Please, Please, Please Let Me Get What I Want
  15. That Joke Isn't Funny Anymore
  16. I Know It's Over
  17. Sheila Take A Bow
  18. I Started Something I Couldn't Finish
  19. Still Ill
  20. Shakespeare's Sister
  21. Shoplifters Of The World Unite
  22. Last Night I Dreamt That Somebody Loved Me
  23. Stop Me If You Think You've Heard This One Before


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 23 Artist The Smiths
Label UK-import Bestillingsnummer WSMK388948.2