The Very Best Of The Songbooks - Golden Anniversary (2CD)

Ella Fitzgerald

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Night And Day
  2. I Get A Kick Out Of You
  3. Begin The Beguine
  4. Love For Sale
  5. My Funny Valentine
  6. The Lady Is A Tramp
  7. Where Or When
  8. Take The "A" Train
  9. I Got It Bad (And That Ain´t Good)
  10. It Don´t Mean A Thing (If It Ain´t Got That Swing)
  11. Cheek To Cheek
Disk 2
  1. Blue Skies
  2. S Wonderful
  3. Embraceable You
  4. I Got Rhythm
  5. The Man I Love
  6. Blues In The Night
  7. Over The Rainbow
  8. That Old Black Magic
  9. All The Things You Are
  10. Skylark
  11. Too Marvelous For Words



Utgitt 2006 Format 2CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 22 Artist Ella Fitzgerald
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer VRVB000742302.2