The Very Best Of The Spinners (CD)


179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. It´s A Shame
  2. I´ll Be Around
  3. How Could I Let You Get Away
  4. Could It Be I´m Falling In Love
  5. One Of A Kind (Love Affair)
  6. Ghetto Child
  7. Mighty Love (Part 1)
  8. I´m Coming Home
  9. Then Came You - (with Dionne Warwick)
  10. Love Don´t Love Nobody (Part 1)
  11. Living A Little, Laughing A Little
  12. Sadie
  13. They Just Can´t Stop It The (Games People Play)
  14. Rubberband Man, The
  15. Working My Way Back To You / Forgive Me, Girl
  16. Cupid / I´ve Loved You For A Long Time


Utgitt 1993 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 16
Artist Spinners Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer ATL71213.2