The Very Best Of (CD)

The Intruders

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. (We'll Be) United
  2. Together
  3. A Love That's Real
  4. (You'd Better) Check Yourself
  5. Cowboys to Girls
  6. (Love Is Like A) Baseball Game
  7. Slow Drag
  8. Sad Girl
  9. Me Tarzan, You Jane
  10. When We Get Married
  11. (Win, Place or Show) She's a Winner
  12. Friends No More
  13. Mother and Child Reunion
  14. I'll Always Love My Mama
  15. I Wanna Know Your Name
  16. Hang on in There
  17. A Nice Girl Like You
  18. Plain Ol' Fashioned Girl
  19. To Be Happy Is the Real Thing


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 19 Artist The Intruders
Label Philadelphia International Records (PIR) Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0888430519527