Inngår i kampanje

The Very Best Of (CD)

KC & The Sunshine Band

81,75 8175 Veil. pris 109,00
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Get Down Tonight
  2. That's The Way (I Like It)
  3. Shake Your Booty, (Shake Shake Shake)
  4. Sound Your Funky Horn
  5. Queen Of Clubs
  6. I'm Your Boogie Man
  7. Give It Up
  8. Please Don't Go
  9. Keep It Comin' Love
  10. It's The Same Old Song
  11. Rock Your Baby
  12. Boogie Shoes
  13. Do You Wanna Go Party
  14. I Like To Do It
  15. Wrap Your Arms Around Me
  16. Get Down Tonight (original long version)
  17. That's The Way (I Like It) (original long version)
  18. Get Down Tonight (Miami club mix)


Utgitt 1999 Format CD
Sjanger Soul Antall spor 18
Artist KC & The Sunshine Band Label EMI Records
Leverandør Warner Music Bestillingsnummer 0724349401921