The Very Best Of (CD)

The Three Degrees

109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. When Will I See You Again
  2. Long Lost Lover
  3. Can't You See What You're Doing to Me
  4. Lonelier Are Fools
  5. I Didn't Know
  6. Here I Am
  7. T.S.O.P. (The Sound Of Philadelphia) - MFSB feat. The Three Degrees
  8. Dirty Ol' Man
  9. Love Is the Message - MFSB
  10. Take Good Care of Yourself
  11. If and When
  12. Year of Decision
  13. We're All Alone
  14. Get Your Love Back
  15. What I Did for Love
  16. Everybody Gets To Go To The Moon
  17. Free Ride


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist The Three Degrees
Label Philadelphia International Records (PIR) Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0888430519428