The Very Best Of (2CD)

Perry Como

Beklager, denne varen er for øyeblikket ikke tilgjengelig for bestilling. Legg inn e-postadressen din hvis du vil holdes oppdatert på endringer i bestillingsstatus.


Disk 1
  1. Magic Moments
  2. And I Love You So
  3. It's Impossible
  4. For The Good Times
  5. Round And Round
  6. Killing Me Softly With Her Song
  7. Moon Talk
  8. El Condor Pasa
  9. Something
  10. It All Seems To Fall Into Line
  11. We Kiss In A Shadow
  12. Feelings
  13. Mi Casa Su Casa
  14. Snowbird
  15. Try To Remember
  16. Catch A Falling Star
  17. Most Beautiful Girl, The
  18. Unchained Melody
Disk 2
  1. Raindrops Keep Fallin' On My Head
  2. Moon River
  3. Yesterday
  4. Juke Box Baby
  5. Wind Beneath My Wings, The
  6. I Believe In Music
  7. Sing
  8. You Light Up My Life
  9. When I Need You
  10. Mandolins In The Moonlight
  11. Tie A Yellow Ribbon 'Round The Ole Oak Tree
  12. Where You're Concerned
  13. Walk Right Back
  14. I Know
  15. Just Born (To Be Your Baby)
  16. Kewpie Doll
  17. Dream On Little Dreamer


Utgitt 2011 Format 2CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 35 Artist Perry Como
Label Camden Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0886978920027