The Very Best Of (CD)

John Michael Montgomery

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Be My Baby Tonight
  2. Sold (The Grundy County Auction Incident)
  3. Life´s a Dance
  4. I Swear
  5. The Little Girl - (featuring Alison Krauss/Dan Tyminski)
  6. If You´ve Got Love
  7. I Love the Way You Love Me
  8. Cover You in Kisses
  9. Rope the Moon
  10. I Can Love You Like That
  11. How Was I to Know
  12. Hold on to Me
  13. No Man´s Land
  14. Home to You
  15. Friends
  16. Angel in My Eyes
  17. Long as I Live
  18. ´Til Nothing Comes Between Us
  19. Cool
  20. One Day Less



Utgitt 2003 Format CD
Sjanger Rock Antall disker 1
Antall spor 20 Artist John Michael Montgomery
Label WSM/Warner Bros./Rhino Leverandør Import
Bestillingsnummer RHI73918.2