109,00 10900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Bad Luck
  2. Satisfaction Guaranteed (Or Take Your Love Back)
  3. Wake up Everybody
  4. If You Don't Know Me by Now
  5. The Love I Lost
  6. Yesterday I Had the Blues
  7. Don't Leave Me This Way
  8. I Miss You, Pt. 1
  9. Where Are All My Friends
  10. To Be True
  11. Hope That We Can Be Together Soon
  12. Be for Real
  13. I'm Weak for You
  14. You Know How to Make Me Feel so Good
  15. Tell The World How I Feel About 'Cha Baby
  16. Keep on Lovin' You
  17. Cabaret


Utgitt 2014 Format CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 17 Artist Harold Melvin And The Blue Notes
Label Philadelphia International Records (PIR) Leverandør Sony
Bestillingsnummer 0888430520028