The Very Special World Of Lee Hazlewood (CD)

Lee Hazlewood

179,00 17900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. For One Moment
  2. When a Fool Loves a Fool
  3. Not the Lovin´ Kind
  4. Your Sweet Love
  5. Sand
  6. My Autumn´s Done Come
  7. These Boots Are Made for Walkin´
  8. I Move Around
  9. So Long Babe
  10. Bugles in the Afternoon
  11. My Baby Cried All Night Long


Utgitt 1966 Format CD
Sjanger Country Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Lee Hazlewood
Label Water Leverandør Import
Bestillingsnummer WATR201.2