Inngår i kampanje
 • CD 3 for 250,-

The Visitors (Remastered) (CD)

ABBA

109,00 10900
Klikk og hent i butikk Betal når du henter varen.
Laster inn
På lager Sendes vanligvis innen 24 timer
Frakt fra 49,- Gratis frakt på alle ordrer over 1000,-
Abbas åttende og siste album ble innspilt i en periode med mye indre turbulens. Björn Ulvaeus og Agnetha Fältskog hadde allerede splittet lag, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad var på vei til å gjøre det samme. The Visitor var likevel aldri ment å være bandets svanesang. Dét er kanskje noe av grunnen til at The Visitor ikke er preget av hastverk, men snarere er et modent, vakkert og sofistikert album med seriøse sanger som aldri blir direkte nedstemte.

Tittelsporet er en tidsaktuell temasang om sovjetiske dissidenter, men de fleste sporene tar utgangspunkt i mislykkede forhold og tap av uskyld. Singlen "One Of Us" ble den største hitlåta fra et album som aldri ble den enorme kommersielle suksessen man kunne forvente fra hitgrossistene. The Visitor inneholder likevel noen av Abbas aller flotteste låter. Som Billboard så korrekt poengterte i sin omtale: "The inevitable culmination of introspection, experience and fantasy into a marriage of music and words that is Abba's first true masterpiece - song after song... Abba and pop music at its endearing best."

Ulvaeus og Anderssons arbeid med musikalen Chess forhindret videre arbeid med Abba, og dermed tok et av verdens aller største band avskjed på nydelig vis. Det er også verdt å merke seg at The Visitor var blant de første albumene som ble innspilt og mikset digitalt, og var den første CD-utgivelsen til Atlantic - i 1982.

Sporliste

 1. The Visitors
 2. Head Over Heels
 3. When All Is Said and Done
 4. Soldiers
 5. I Let the Music Speak
 6. One of Us
 7. Two for the Price of One
 8. Slipping Through My Fingers
 9. Like All Is Passing Through My Room
 10. Should I Laugh or Cry
 11. The Day Before You Came
 12. Cassandra
 13. Under Attack

Lyttespor

Produktfakta

Utgitt 1981 Format CD
Sjanger Pop Antall disker 1
Antall spor 13 Artist ABBA
Label Polar Bestillingsnummer 5499572

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i