The Voice Of Michael McDonald: The Very Best Of (CD)

Michael McDonald

349,00 34900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


  1. Takin' It To The Streets - Doobie Brothers (The)
  2. It Keeps You Runnin' - Doobie Brothers (The)
  3. You Belong To Me - Doobie Brothers (The)
  4. What A Fool Believes - Doobie Brothers (The)
  5. I Keep Forgettin' (Every Time You're Near)
  6. No Lookin' Back
  7. I Gotta Try
  8. Ya Mo B There (single version) - James Ingram
  9. On My Own - Patti LaBelle
  10. By Heart
  11. Sweet Freedom (single version)
  12. I Just Can't Let Go - David Pack
  13. Take It To Heart
  14. Ever Changing Times - Aretha Franklin
  15. Minute By Minute
  16. Higher Ground (previously unreleased)
  17. Blink Of An Eye
  18. Tell It Like It Is (previously unreleased)


Utgitt 2001 Format CD
Sjanger Pop Antall spor 18
Artist Michael McDonald Label Import
Leverandør Import Bestillingsnummer RHIK273530.2