The Wild Magnolias/They Call Us Wild (2CD)

The Wild Magnolias

249,00 24900
Sendes vanligvis innen 5-10 dager


Disk 1
  1. Handa Wanda
  2. Smoke My Peace Pipe (Smoke It Right)
  3. Two Way Pak E Way
  4. Corey Died On The Battlfield
  5. (Somebody Got) Soul, Soul, Soul
  6. Oh! When The Saints
  7. Meet the Boys (On the Battlefront)
  8. Ho Na Nae
  9. (My Big Chief Has A) Golden Crown
  10. Shoo Fly (Don´t Bother Me)
  11. Iko, Iko
  12. Smoke My Peace Pipe (Smoke It Right) - (single edit)
Disk 2
  1. They Call Us Wild
  2. New Suit
  3. Ah Anka Ting Tang Boo Shanka Boo
  4. Fire Water
  5. Injuns, Here We Come
  6. New Kinda Groove
  7. Jumalaka Boom Boom
  8. We´re Gonna Party
  9. Ho Na Nae


Utgitt 1973 Format 2CD
Sjanger Soul Antall disker 1
Antall spor 21 Artist The Wild Magnolias
Label Import Leverandør Import
Bestillingsnummer SYS3068.2


Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende