Inngår i kampanje
  • Nettilbud | Shania Twain

The Woman In Me (CD)

Shania Twain

59,50 5950 Veil. pris 99,00
Sendes vanligvis innen 2-5 dager


  1. Home Ain't Where His Heart Is (Anymore)
  2. Any Man Of Mine
  3. Whose Bed Have Your Boots Been Under?
  4. I'm Outta Here!, (If You're Not In It For Love)
  5. Woman In Me (Needs The Man In You), The
  6. Is There Life After Love?
  7. If It Don't Take Two
  8. You Win My Love
  9. Raining On Our Love
  10. Leaving Is The Only Way Out
  11. No One Needs To Know
  12. God Bless The Child
  13. You Win My Love (remix edit/bonus track)
  14. Medley (Home ain't where his heart is (anymore)/The woman in me/You've got a way (live & direct TV mix) - bonus track)
  15. If You're Not In It For Love I'm Outta Here (remix/bonus track)
  16. God Bless The Child (video/bonus track)



Utgitt 1995 Format CD
Sjanger Country Antall spor 16
Artist Shania Twain Label Mercury
Leverandør Universal Music Bestillingsnummer 1701292


Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også

Andre produkter med samme artist(er)/medvirkende

Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i