The World According To Andy Bey (CD)

Andy Bey

199,00 19900
Sendes vanligvis innen 12-20 dager


  1. It Never Entered My Mind
  2. But Not For Me
  3. Dedicated to Miles
  4. The Demons Are After You
  5. Love Is Here To Stay
  6. There´s So Many Ways to Approach the Blues
  7. This Joint is Jumpin´
  8. Being Part of What´s Happening Now
  9. The Morning After
  10. S´Wonderful
  11. Dissertation On A State Of Bliss


Utgitt 2013 Format CD
Sjanger Jazz Antall disker 1
Antall spor 11 Artist Andy Bey
Label HighNote Leverandør Musikklosen
Bestillingsnummer HCD 7253